Verzorgde traiteur dienst thuis of op locatie met dagverse producten. Traiteur iCook.
Met dagverse producten, op het ritme van de seizoenen, koken wij voor u in alle puurheid en met respect voor traditie, maar ook met behulp van moderne technologie.Van verzorgde receptie, uitgebreide walking dinner tot klassiek tafelen, altijd worden met ziel en enthousiasme voor u de fijnste hapjes en de heerlijkste gerechten bereid in eigen keuken. Feesten is verbeelding… Thuis of op locatie creëren wij voor u de gewenste sfeer. Van eenvoudig tot geraffineerd, stellen wij u met smaak het passende tafelgerei, het mooiste linnen, de beste stoel en zoveel meer voor.. Samen met ons bedienend team verzorgen wij uw feest bij elke gelegenheid. Met zin voor presentatie, gevoel voor etiquette en overvol van smakelijkheid!

Traiteur t Hooghuys.
In onze winkel kunt u elke dag kiezen uit een aantal dagverse, kwalitatieve afhaalgerechten, een ruime keuze charcuterie, kazen en delicatessen.
In ons wijnhoekje vindt u vast een gepaste wijn voor bij uw gerecht. PROEF HET BESTE BROODJE VAN BELGIË. We bieden u ook een ruim assortiment belegde broodjes. Ons Galpo broodje werd zelfs bekroond tot “Beste broodje van België”. UITGEBREIDE TRAITEUR-KAART. U kunt bij ons ook terecht voor lekkere buffetten, verzorgde kaasplanken of verrassingsbrood.  Onze volledige traiteur-kaart geeft u een mooi overzicht van ons aanbod:  aperitiefhapjes, koude en warme voorgerechtjes, lekkere vlees- en visbereidingen en tal van verfijnde desserts …

Traiteur Willequet.
In 1971 startte Arline een bescheiden traiteursdienst op. Na enkele jaren van hard werken groeide de zaak snel en maakte echtgenoot Elie, tot dan vennoot in het aardappelverwerkend bedrijf nv Willequet, zijn verschijning op het toneel. Vanaf 1992, na de grote reorganisatie en de bouw van een gloednieuw keukencomplex, zou het bedrijf spoedig uitgroeien tot een waar begrip in de streek van de Vlaamse Ardennen en ook ver daarbuiten. Op 1 september 2008 zetten Arline en Elie een stapje terug en nam zoon Krist, die zijn opleiding genoot aan de befaamde hotelschool Ter Groene Poorte te Brugge, samen met vrouwtje Carol de fakkel over.

Familie-, school- en bedrijfsfeesten, recepties, barbecues, door ons bekwaam personeel bij u thuis, in onze eigen feestzalen of op om het even welke locatie verzorgd; een ruime keuze aan koude of warme gerechten, met de beste ingrediënten en volgens de regels der kunst bereid en door ons ter plaatse geleverd of door uzelf bij ons afgehaald: het is slechts een greep uit de ontelbare mogelijkheden die wij u bieden. Aarzel niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom u ter plaatse van onze vakkennis overtuigen op een van de talrijke brunches die wij op geregelde tijdstippen in de kasteelhoeve te Outrijve organiseren.

Traiteur Rogierke
Traiteur ’t rogierke staat voor kwaliteit en versheid. De pure keuken.De hobby voor het koken werd een passie. Deze passie werd verruimd met een koksopleiding in de hotelschool te Gent/ Kortrijk.

Met deze ervaring werd begin 2013 gestart met traiteur ’t rogierke.

Er wordt veel belang gehecht aan de kwaliteit en werken steeds met verse produkten.
Mede hierdoor wordt er enkel op bestelling gewerkt.

Slagerij Traiteur Brood Kaas Blockeel Oudenaarde.
Onze koks werken iedere dag met passie aan hun gerechten. Op hoog niveau zorgen zij ervoor dat uw dagdagelijks gerecht of uw feestmenu een culinaire verwennerij wordt. Een perfecte samenwerking met de warme en koude keuken zorgt voor een enorme variatie aan seizoens-, streek en dagproducten.Sinds 1996 staat Slagerij Blockeel garant voor een volwaardige traiteurservice. De traiteurgerechten kunnen zelf opgehaald worden, alsook worden geplaatst met bediening voor communie- of lentefeesten, jubileums,huwelijksfeesten, etc. Rechts kan u ons traiteuraanbod raadplegen, bestellen kan telefonisch of via fax. edrijven kunnen bij Slagerij Blockeel beroep doen op een scala van mogelijkheden.Heeft u voor uw vergadering broodjes nodig, of geniet u liever van een heerlijke dagschotel, gezonde salade, verse soep, …? Bij ons bent u aan het juiste adres! Gebruik onze handige bestelformulieren of bestel snel en eenvoudig via broodjes@slagerijblockeel.be

Paella” De Prins” bedrijfs en privé catering bij u thuis. logo-bl.
“Paella De Prins vof “is gespecialiseerd in het bereiden van tapas, paella en zarzuela in reuzenpannen.

De pannen worden in onze keukens bereid volgens de regels van de kunst.
Geen onder elkaar gemengde massa, maar een culinair prachtig gegarneerde schotel.
U krijgt de pan mee met de installatie om op te warmen.
Het opwarmen behoeft geen keukenkennis, is zeer eenvoudig en maakt dat u kan meegenieten met uw gasten!
Aangezien we met verse produkten werken en garant staan voor de kwaliteit vragen we om minstens 2 dagen op voorhand te reserveren.
Aandachtspunten:

• Plaats de tafel waterpas op een droge en tochtvrije plaats.
• Bescherm het tafelblad tegen de warmte! (vb met vloertegels of houten plank)
• Hou brandbare materialen weg van de paellabrander

Nieuw in assortiment Paella Mixta nu aan 18 €/persoon Heerlijke paellarijst met chorizo en gekruide spekblokjes  verrijkt met scampi’s, grote Gamba (bodypeeled), zalm, kippenboutjes, mosselen en nieroogkreeftjes.

Exclusieve stretchtent verhuur voor uw event | Altiro Tenten

Organiseert u binnenkort een feest? Reken op ons! We zijn gespecialiseerd in de verhuur van tenten, springkastelen en allerlei feestmaterialen. Verjaardagsfeestjes, communiefeesten of grotere events? Voor al uw feesten kan u op Ducky’s Party Service rekenen! Ook voor catering zoals koude buffeten en BBQ kan u bij ons terecht. Wij gaan steeds tot het uiterste om van uw feest een succes te maken! Onze specialiteit verse popcorn kopen